DERYCKER vlees- en visgroothandel levert aan groothandels, retailers, beenhouwer/traiteur , horeca en particulier.

Ons assortiment bestaat hoofdzakelijk uit vers en diepgevroren vlees, diepgevroren vis

Bent u beenhouwer, traiteur, restaurantuitbater, of particulier? Dan kan u terecht in onze winkel aan de lange Slachterijstraat 66 te Antwerpen waar we u graag persoonlijk te woord staan. U kan ook ons assortiment bekijken of uw bestelling plaatsen via onze webshop. De bestellingen kunnen enkel afgehaald worden in onze winkel.

 

Historiek

In 1972 startte Daniël Derycker een vleesgroothandel op  in de Lange Slachterijstraat te Antwerpen nabij het voormalig Stedelijk Slachthuis.  Er werd toen hoofdzakelijk runderkarkassen ontbeend en versneden voor de Europese vleesindustrie en export naar Derde landen.

Eind jaren ’80 startte Daniël Derycker  met een winkel, beenhouwerij voor zowel horeca als particulier.  begin jaren ’90 spitste het bedrijf zich meer toe op de aankoop en verkoop van Verschillende vleessoorten. Niet veel later werd er ook bevroren visproducten toegevoegd aan het assortiment met als specialiteit rechtstreekse import van Scampi’s en Gamba’s uit Bangladesh.

We zijn bijna 45 jaar verder. Het bedrijf wordt nog steeds geleid door Daniël Derycker maar de opvolging is verzekerd door zijn zoon Gino Derycker die al een 5-tal  jaar vast meedraait in het bedrijf. Ook de dochter, Soraya  Derycker werkt mee in de zaak.